Nejnovější

Prečo nás to ťahá na erotickú masáž Poďme sa zabaviť na Vianočnú nôtu Ako k nám prišla korytnačka Nechty Prečo je pozitívna firemná kultúra kľúčom k udržaniu zamestnancov Zopár rád ako si vybrať vysávač

Stáva sa to pomerne často, že nás začne nudiť stereotyp a postupne si prestávame vážiť toho, čo alebo koho máme. Ak do svojich životov nezatiahneme aspoň niečo trochu nové a iné, stretneme sa s nudou a začne sa vytrácať iskra. A to samozrejme platí aj v prípade vzťahov, v neposlednom rade aj z hľadiska intimity a sexuálneho života.

muž, erotika, podanie ruky

Koniec koncov nie je tajomstvom, že je to v nemalej miere aj sexuálny život a akýsi „erotický náboj“ vo vzťahu, ktorý ho posilňuje a robí ho atraktívnym. Naopak, keď to prestáva v tomto bode fungovať, je najvyšší čas nebáť sa skúsiť niečo nové. Skúsiť nejaké čerstvé intímne dobrodružstvo, s ktorým to zas okoreníte a ktoré sa vám možno obom zapáči.

  • Je to len na vás, ale nebojte sa, nemusíme tu vravieť o nejakých extrémoch, o nejakom latexe, výpraskoch s bičom a podobne (:.

Dá sa skúsiť niečo romantickejšie, ale zároveň dostatočne pikantné. Tým niečím je tantrická masáž. Tá prináša uvoľnenie a dokonalú sexuálnu harmóniu. V nemalej miere slúži práve k tomu, aby ste sa s partnerom po intímnej a telesnej schránke spoznali ešte o niečo lepšie.

  • Aj keď si myslíte, že sa v tomto smere poznáte už dosť dobre, s tantrickou masážou dokážete objaviť ešte veľa vecí a hlavne pocitov, v ktorých ste doteraz nemali jasno.

žena v posteli, erotika

Ok, možno vám to príde ako dobrý nápad, ale stále ste v bode, kedy máte s tantrickou masážou vy aj vaša polovička skoro nulové skúsenosti. Síce sa dá pritom inšpirovať vášňou, ale ak ju chcete zažívať, resp. praktizovať na kvalitnejšej úrovni, zo všetkého najskôr by ste mali obaja navštíviť tantra salón, kvalitnú ponuku senzuálnych masáží nájdete v Bratislave. V ponuke sa totiž nachádza aj massage určená pre páry, toto nové dobrodružstvo tak spoznáte na vlastnej koži a čo je dôležité- naučíte sa tu postupy a triky, ako sa to vlastne má robiť a následne to máte šancu vyskúšať s partnerom doma, vo svojich súkromných priestoroch.

Podobné príspevky